00d0b965

Moxy East Village, autor Rockwell Group

Juhtiv arhitektuuri- ja disainistuudio Rockwell Group avalikustas äsja Moxy East Village'i interjööri.Uus hotell on Rockwell Groupi kolmas koostöö brändiga Moxy Times Square'i ja Moxy Chelsea järel.Uus Moxy East Village, mis asub kuulsa muusikakeskuse Webster Halli vastas ning vaid mõne kvartali kaugusel NYU-st ja Union Square'ist, on selle elava ja pidevalt muutuva naabruskonna noot.

Rockwell Groupi disainikontseptsioon tähistab New Yorgi linna rikkalikku patinat – eri ajastute armastatud kihte, mis eksisteerivad koos igas naabruskonnas või isegi ühes hoones.Moxy East Village'i interjöörid on linnalähedased ja seal on ka paljude kaasaegsete kunstnike eritellimusel valmistatud kunstiinstallatsioonid.Iga korrus paljastab naabruskonna narratiivi erineva kihi, et äratada mälestusi linnast ja luua külalistele avastamistunnet.

Disaini üksikasjad

Sissepääs / fuajee

Piirkonna tööstuslikku serva peegeldav karm materjalipalett kogu esimese korruse sissepääsu juures jätab Moxy East Village'i saabuvatele külalistele esmamulje.Corteni terasseinad, mis asuvad otse tänavapinnast allpool, ulatuvad fassaadist fuajeesse, samal ajal kui sile betoon sissepääsutrepil kohtub mustaks terasest ja plaadist vormitud betoondetailidega.Mõjutatud New Yorgi kesklinna rollist 1970. ja 80. aastate kuni tänapäevani dissidentide loomingulise stseeni inkubaatorina, hotelli avalikud ruumid, sealhulgas fuajee, Moxy omapärane ööpäevaringne kaasavõetav baar ja salong, on toores, sõmer välimus, mis on inspireeritud naabruskonna kunsti- ja muusikamaastikust.Kohaliku kunstniku Michael Sanzone Studio sisseregistreerimislauad on valmistatud leitud esemetest ja meenutavad lapiga töödeldud antiikesemeid.LIC-põhise stuudio En Viu graffiti graafiline gobelään registreerimislaudade taga seinal voolab põrandale, luues sürrealistliku hetke, et külalised oma jälgedes peatada.Hotellis ringi liikudes üllatab ja rõõmustab Rockwell Groupi disain jätkuvalt, liftid, mis viivad külalisi alumiselt korruselt ülemise korrusel asuvatesse tubadesse ja katusele, on mõeldud muutuste katalüsaatoriks.Mustatud terasest liftiuksed avanevad, et paljastada lõpmatuse klaasi ja kohandatud graafikaga interjöör, mis näib koosnevat emotikonidest, samas kui suur trepp, mis on mänguliselt sarnane New Yorgi tuletõrjeväljakuga, viib külalised hotelli restorani.

Little Sister Bar & Lounge (tase C2)

Little Sister baar puidust kaetud tünnvõlvlaega, LED-ribad rõhutavad nišše ja baariala

Alamkeldri puhkeruumi laskuval trepil on San Franciscos asuva kunstniku Apexi abstraktne pihustiga maalitud seinamaaling ja see viib ruumi, mis viitab New Yorgi sügavale ajaloole, ulatudes tagasi selle põllumajanduse õitseaega.Kavernoosset, kuid intiimset ruumi ümbritseb puidust kaetud tünnvõlvlagi, samas kui LED-ribad rõhutavad nišše ja baariala, muutes värvi vastavalt meeleolule ja sündmustele.Baaris lisavad vanaaegsed valgustid ja pikad juveeltoonides banketid soojust, samas kui unistav pastoraalne seinakate vihjab veelgi New Yorgi põlisele minevikule.Täiendavate luksuslike detailide hulka kuuluvad vaskvardaga matriitsi ja peegeldatud tagalatiga kivilatt ning VIP-alal reljeefsete nahaaktsentidega punasest sametisest istmed.

Osaline vaade koopasele, kuid intiimsele Little Sister baarile

Restoran Cathédrale (tase C1)

Cathédrale restorani kolmekõrgune peasöögituba, laes rippuv kardin võib muuta oma moodustist

Rühm2Rühm3Rühm4

Restorani toores, tööstuslik ruum loob stseeni ennekuulmatult dekadentlikeks pidusöökideks, mis toimuvad maa-aluses anfilaadis.Rockwell Group on loonud keskkonna, mis on inspireeritud Fillmore Eastist, Bill Grahami legendaarsest Lower East Side'i kontserdisaalist, kus esinesid Doors, Janis Joplin ja Elton John ning teised mõjukad rokkmuusikud alates 1960. aastate lõpust kuni selle sulgemiseni 1971. aastal. Disainikontseptsioon maksab. austusavaldus Fillmore Easti hoonele, mis esindab nii suurt osa East Village'i energiast ja iseloomust.Külalised laskuvad restorani mööda pikka metalltreppi, mis tundub nagu tuletõrjeväljak kahe East Village'i hoone vahel, mille ühel küljel on tellistest ja kullast sein ning teisel küljel betoonsein.Trepp toob esile pilkupüüdvad üllatused ja kiired pilgud restorani.Marquee valgustus annab teada restoranibaari sissepääsust, mis tasakaalustab luksuslikke detaile toorbetooni ja patineeritud kihtidega, andes külalistele tunde, et nad astuvad ajas tagasi ja saavad osaks/osa New Yorgi ajaloost.Ümberringi tiirleb pikk astmeline baar, et külalised saaksid üksteist näha ja õhkkonda nautida, selle asemel et vaadata tagalati, samal ajal kui katusealusel varikatusel on valgusekraan ja LED-sildid kuulsatest East Village'i piirkondadest.

Restorani peamine söögituba on kolmekordse kõrgusega ruum kihiliste kipsseintega ja sisaldab olulisi kunstiteoseid.Rockwell Group kutsus Itaalia kunstniku Edoardo Tresoldi tegema koostööd restorani peamise söögitoa ruumi installatsiooni kontseptsiooni kallal.Tresoldi lõi Fillmore – hõljuva metallvõrgust laeskulptuuri, mis loob dialoogi restorani arhitektuuriga.Väljas asuv einestamisterrass tundub nagu varjatud siseõu, millel on ülestõstetav katus ja vasest raamisüsteem, mida kaunistavad tagaseinal olevad istutusalused, mis annavad ruumile sise- ja välistunnetuse.

Osaline vaade peamisele söögitoale koos Fillmore’iga – metallvõrgust hõljuva laeskulptuuriga

Rühm5

Fillmore Easti kontserdiplakatid ääristavad privaatse söögitoa seinu ja lage, et tekitada kaasahaarava rock 'n rolli tunne.Garderoobi ja vannituppa viivad koridorid jätkavad restorani teravat kujundust paljastatud vasktoru ja interaktiivsete neooninstallatsioonidega.

Rühm6

Lõpmatu klaasiga ja kohandatud graafikaga külaliste lifti sisevaade

Rühm7

Ressursi veebisait:

https://www.gooood.cn/moxy-east-village-by-rockwell-group.html

Postitusaeg: 16. detsember 2021

Jäta oma sõnum